arrowdirectionseditfacebook-outlinefacebookgoogle-outlinegoogleico-ambienteico-benessereico-tecnologiainstagram-outlinelinkedin-outlinepage-arrow-leftpage-arrow-rightpage-listpinterestsharetelephonetwitter-outlinetwitteryoutube-outline

SAN FRANCESCO

Treviso
Description

SAN FRANCESCO RESIDENCE

Hidden in a prestigious building, facing the historic square, the San Francesco attic is characterized by a large interior in which the living room and the kitchen give life to a unique environment dominated by soft colours in which  some brightly coloured classical elements appear.  The seven glass walls surrounding the space  give life to the zone  seated comfortably on the sofa. Each environment of this residence has a strong character, from the master bedroom to the two single rooms overlooking the private terrace.

 The building intervention  has been dedicated to an energetic and spatial improvement, installations  and insulation have been taken to a high energetic efficiency while the classic installation system has given life to a open and extensive environment. 

Location

Piazza San Francesco
Treviso

Surface

350 m2

Floors

2

Housing units

2

Request information

Top